Belgrade
Location
5 days
Duration
December
Dates
Adults/Children
Group

Το όνειρο τελειώνει αλλά οι αναμνήσεις πάντα μένουν.

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ 23/12
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ/ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Λάρνακα, Κύπρος
ΩΡΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ 04:05 ΠΜ
ΩΡΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ 03:20 ΠΜ
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
Αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα–Βελιγράδι–Λάρνακα με τις Σέρβικες Αερογραμμές.
Φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων.
Μια αποσκευή μέχρι 23 κιλά και μια χειραποσκευή μέχρι 8 κιλά.
Διαμονή για 4 βράδια στο ολοκαίνουργιο κεντρικό ξενοδοχείο MONA PLAZA 4* Superior.
Early check in με επιπλέον πρόγευμα την πρώτη μέρα της άφιξης.
Μπουφέ πρόγευμα καθημερινά.
2 δείπνα στο ξενοδοχείο.
1 δείπνο με μουσική σε τοπικό εστιατόριο στη Σκαντάρλια.
Μεταφορές και εκδρομές σύμφωνα με το πρόγραμμα.
Έμπειρος Ελληνόφωνος συνοδός/ξεναγός σε όλη τη διάρκεια της εκδρομής.
Φ.Π.Α.
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
Ποτά στα δείπνα.
Φαγητό και ποτό στην πτήση.
Αχθοφορικά και φιλοδωρήματα.
Ότι δεν αναφέρεται ρητά στο πρόγραμμα ή αναφέρεται σας προαιρετικό ή προτεινόμενο.
ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Η σειρά του προγράμματος ενδέχεται να αλλάξει με παροχή όλων των υπηρεσιών.
ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΚΥΡΩΣΗΣ
Ακύρωση συμμετοχής μέχρι 45 μέρες πριν την αναχώρηση παρακράτηση ποσού 50 Ευρώ για λειτουργικά έξοδα.
Ακύρωση συμμετοχής μεταξύ 44 και 30 μέρες πριν την αναχώρηση, παρακράτηση 30% της αξίας του ταξιδιού.
Ακύρωση συμμετοχής μεταξύ 29 και 21 μέρες πριν την αναχώρηση, παρακράτηση 50% της αξίας του ταξιδιού.
Ακύρωση συμμετοχής 20 μέρες και μέχρι την αναχώρηση, παρακράτηση όλου του ποσού της αξίας του ταξιδιού.
Σε περίπτωση μη παρουσίασης (no show), παρακράτηση όλου του ποσού της αξίας του ταξιδιού.
Για τα μέσα ολικής ναύλωσης (charter), κρουαζιέρες , σκι, εκθέσεις, συνέδρια και παρεμφερείς διεθνείς εκδηλώσεις, τα ακυρωτικά φθάνουν μέχρι 100% της αξίας τους ασχέτως της ημερομηνίας γνωστοποίησης της ακύρωσης.

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 23/12

Δίκλινο Μονόκλινο Τρίκλινο Παιδί
€625 €765 €625 €419
1

1η μέρα: ΛΑΡΝΑΚΑ-ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Λάρνακας και αναχώρηση για το Βελιγράδι. Άφιξη, παραλαβή από τους αντιπροσώπους μας και μεταφορά στο ξενοδοχείο για πρόγευμα και άμεση παραλαβή δωματίων. Χρόνος ελεύθερος για ξεκούραση. Λίγο μετά στο μεσημέρι θα ξεκινήσουμε την περιπατητική γνωριμία με την πρωτεύουσα. Θα περπατήσουμε στην πλακόστρωτη οδό Κνεζ Μιχαήλοβα με τα πανέμορφα κτήρια αλλά και τα καταστήματα, μερικά από τα οποία προσφέρουν τα προϊόντα τους όπως τα είχαν πριν 60 χρόνια. Ένα από αυτά είναι με αρώματα όπου θα μάθετε τι θα πει η μυρωδιά της Βελιγραδιώτικης νύχτας. Συνεχίζουμε για το περίφημο φρούριο/πάρκο Καλεμεγκτάν, γνωστό ως η Ακρόπολη του Βελιγραδίου όπου θα απολαύσουμε το απέραντο αξιοθέατο και την φανταστική θέα των ποταμών Σάβα και Δούναβη. Θα δούμε από μακριά τον πύργο Νεπόισα όπου μαρτύρησε από τους Τούρκους ο Ρήγας Φεραίος και θα καταλήξουμε στην Μητρόπολη του Βελιγραδίου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για δείπνο και διανυκτέρευση.
2

2η μέρα: ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ

Μετά το πρόγευμα πανοραμική ξενάγηση της πόλης. Θα περάσουμε από τη γνωστή πλατεία Σλάβια, που μοιάζει με την πλατεία Ομονοίας στην Αθήνα για να φτάσουμε στον τεράστιο σε μέγεθος Ναό του Αγίου Σάββα, για να δούμε τον κυρίως Ναό αλλά και την κρύπτη. Μια από τις μεγαλύτερες Ορθόδοξες εκκλησίες στο κόσμο, εξωτερικά τελειωμένη όμως εσωτερικά χρειάζεται ακόμα αρκετά μέχρι να είναι έτοιμη. Θα περάσουμε από το πάρκο Τόπσιντερ, και θα προχωρήσουμε προς το νέο Βελιγράδι αφού περάσουμε από την νέα γέφυρα Άντα. Θα δούμε το νέο Βελιγράδι και τελειώνοντας θα επιστρέψουμε στο Βελιγράδι από την γέφυρα Μπράνκο για να δούμε τη Βουλή και το Δημαρχείο. Απόγευμα ελεύθερο. Το βράδυ θα έχουμε το gala dinner στο ξενοδοχείο μας. 4 ώρες με μπουφέ δείπνο και open bar στους ρυθμούς της διεθνούς και Ελληνικής μουσικής.
3

3η μέρα: ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ

Πρόγευμα και μέρα ελεύθερη στη διάθεση σας. Απολαύστε στους δικούς σας ρυθμούς το Βελιγράδι με τον όμορφο Χριστουγεννιάτικο διάκοσμο. Πείτε το ποτό σας σε ένα από τα μπαράκια που βρίσκονται κατά μήκος του Δούναβη. Το βράδυ θα πάμε στη γνωστή Μποέμικη περιοχή του Βελιγραδίου, τη Σκαντάρλια όπου θα έχουμε δείπνο με μουσική. Διανυκτέρευση.
4

4η μέρα: ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ - ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΧΟΠΟΒΟ - ΣΡΕΜΣΚΙ ΚΑΡΛΟΒΤΣΙ - ΝΟΒΙ ΣΑΝΤ

Πρόγευμα και αναχώρηση για τις βόρειες περιοχές της Σερβίας περνώντας από την απέραντη πεδιάδα της Βοϊβοντίνας. Πρώτος σταθμός το Μοναστήρι Χόποβο, ένα από τα πολλά Μοναστήρια της περιοχής Φρούσκα Γκόρα. Θα συνεχίσουμε με την κωμόπολη Σρέμσκι Κάρλοβτσι όπου στο κέντρο της πόλης θα δούμε κτίρια πλούσιας αρχιτεκτονικής όπως το παλιό Πατριαρχείο, την εκκλησία του Αγίου Νικολάου, το πρώτο Σέρβικο Γυμνάσιο και τη Θεολογική Σχολή. Συνεχίζουμε προς τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Σερβίας το Νόβι Σάντ αφού πρώτα σταματήσουμε στο φρούριο Πετραβαραντίν που βρίσκεται στις όχθες του Δουνάβεως. Μετά θα επισκεφτούμε την πόλη του Νόβι Σάντ όπου θα περπατήσουμε για να δούμε τα πολλά όμορφα κτήρια στο κέντρο της πόλης, την καθολική Εκκλησία της Παναγίας, το Δημαρχείο της πόλης. Χρόνος ελεύθερος για φαγητό (προαιρετικό) σε εστιατόριο κοντά στην όχθη του Δούναβη και νωρίς το απόγευμα θα ξεκινήσουμε για επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στο Βελιγράδι. Δείπνο και διανυκτέρευση.
5

5η-6η μέρα: ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ-ΛΑΡΝΑΚΑ

Πρόγευμα και τελευταία μέρα στη διάθεση σας. Παράδοση δωματίων το μεσημέρι και χρόνος ελεύθερος για ένα περίπατο στο διάσημο πεζόδρομο Κνέζ Μιχαήλοβα με τα κομψά καταστήματα. Απολαύστε τον καφέ σας στις όμορφες καφετέριες και κάντε τα ψώνια σας. Το απόγευμα θα πάμε στο μεγαλύτερο πολυκατάστημα του Βελιγραδίου για ψώνια ή καφέ ή ένα ελαφρύ δείπνο (προαιρετικό). Το βράδυ μεταφορά στο αεροδρόμιο να πάρουμε την πτήση της επιστροφής. Άφιξη στη Λάρνακα τα ξημερώματα της 6ης μέρας.